ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής - Επιστημονικής Επιτροπής, έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας προσκαλέσω στο Σεμινάριο με θέμα "Επίκαιρες Απόψεις και Τεχνικές Χειρουργικής Αποκατάστασης των Ενδοαρθρικών Βλαβών του Γόνατος", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Ανατομίας & Χειρουργικής Ανατομίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών ΕΚΠΑ στην Αθήνα, στις 1 και 2 Νοεμβρίου 2019.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή, έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στο επιστημονικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου το οποίον περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση σε πτωματικά παρασκευάσματα, όπως επίσης ενδιαφέρουσα θεματολογία σε ερευνητικά και κλινικά αντικείμενα.

Το διήμερο πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στις πιο σύγχρονες απόψεις στην παθολογία και χειρουργική αντιμετώπιση των ενδοαρθρικών βλαβών του γόνατος.

 

Κύριος στόχος του Σεμιναρίου είναι να δώσει την δυνατότητα στους νέους ορθοπαιδικούς χειρουργούς να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να τελειοποιήσουν τις δεξιότητές τους με την άμεση επαφή τους με τους διακεκριμένους και έμπειρους Ξένους και Έλληνες επιστήμονες.

 

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Παπαγγελόπουλος

Καθηγητής Ορθοπαιδικής

Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών,

Α' Ορθοπαιδική Κλινική Π.Γ.Ν. Αττικόν

Δημήτριος Κούλαλης MD, PhD

Λέκτορας Ορθοπαιδικής

Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών,

Α' Ορθοπαιδική Κλινική Π.Γ.Ν. Αττικόν