ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 

Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε on-line

 

Οι ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Το δικαίωμα εγγραφής για τους συμμετέχοντες, νοσηλευτές και φοιτητές περιλαμβάνει:

 • Παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος
 • Τελικό πρόγραμμα και Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
 • Πρόσβαση στον Χώρο της Έκθεσης

 

* Ισχύει για οικονομικά ενήμερα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας

** Για την επιβεβαίωση της εγγραφής φοιτητή/τριας, είναι απαραίτητη η προσκόμιση της φοιτητικής ταυτότητας, ταυτόχρονα με την υποβολή της εγγραφής.

 

ΚΛΙΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Τα κλινικά φροντιστήρια που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εντατικής Θεραπείας, θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς και τα αντίστοιχα κόστη συμμετοχής.

 

Διαδικασία Εγγραφής

Για να προχωρήσετε με την εγγραφή σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου www.concopco.com/hsicm2020 και να υποβάλετε την εγγραφή σας on-line, συμπληρώνοντας όλα τα ζητούμενα πεδία και πατώντας Submit.

 

Τρόπος Πληρωμής

 1. On-line μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνεδρίου www.concopco.com/hsicm2020 πατώντας στην επιλογή Buy Now στο κάτω μέρος της σελίδας. Θα οδηγηθείτε στην on-line πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
 2. Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:
  EUROBANK / Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0240 37 0201 5210 65
  IBAN: GR5402602400000370201521065 / SWIFT CODE: ERBKGRAA
  Δικαιούχος: CONCO MEETINGS & EVENTS
  Όλα τα έξοδα βαρύνουν τον εντολέα.

Σημειώσεις

 • Παρακαλούμε κατά την κατάθεση να αναφέρετε το πλήρες όνομά σας.
 • Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής, παρακαλείστε όπως αποστείλατε αντίγραφο του καταθετηρίου στη Γραμματεία του Συνεδρίου μέσω e-mail στο [email protected].
 • Η επιβεβαίωση της εγγραφής θα αποσταλεί στον αιτούντα μόνο με την παραλαβή της αίτησης εγγραφής και του αντιγράφου πληρωμής.
 • Τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη.
 • Οι φοιτητές για την εγγραφή τους θα πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο της φοιτητικής τους ταυτότητας.
 • Η Γραμματεία του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εντατικής Θεραπείας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν διπλές εγγραφές/κρατήσεις συμμετεχόντων.

 

Ακυρωτική Πολιτική

Οι ακυρώσεις εγγραφών πρέπει να αποστέλλονται στη Γραμματεία του Συνεδρίου CONCO Meetings and Events μόνο μέσω e-mail, στο [email protected].

Για ακυρώσεις εγγραφών που θα αποσταλούν:

 • έως 30 Απριλίου 2020, 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής θα παρακρατηθεί ως έξοδα γραμματειακής υποστήριξης
 • από 1 Μαΐου έως και 3 Αυγούστου 2020, 80% του συνολικού κόστους συμμετοχής θα παρακρατηθεί ως έξοδα γραμματειακής υποστήριξης
 • μετά τις 4 Αυγούστου 2020 καμία επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή
 • Σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της εκδήλωσης τις προκαθορισμένες ημερομηνίες για λόγους ανωτέρας βίας, όλα τα ποσά που έχουν κατατεθεί και οι εγγραφές θα μεταφερθούν για τις νέες ημερομηνίες της εκδήλωσης.

 

Αντικαταστάσεις Ονομάτων

Αντικαταστάσεις ονομάτων που θα γνωστοποιηθούν εγγράφως στη γραμματεία του συνεδρίου, ως και 30 Απριλίου 2020 θα γίνονται δεκτές χωρίς επιβάρυνση. Αντικαταστάσεις ονομάτων που θα γνωστοποιηθούν εγγράφως στη γραμματεία του συνεδρίου από 1 Μαΐου έως και 3 Αυγούστου 2020 θα γίνονται δεκτές με επιβάρυνση 30 € ανά εγγραφή. Αντικαταστάσεις ονομάτων δε γίνονται δεκτές μετά τις 4 Αυγούστου 2020.