Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας διοργανώνει το Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο με θέμα «Τραύμα στη ΜΕΘ – Νεότερα Δεδομένα» από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα.

Η εκδήλωση αυτή, αποτελεί συνέχεια μιας σειράς εκπαιδευτικών προγραμμάτων που έχει ξεκινήσει η Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας με στόχο τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση, τη μετάδοση και επικαιροποίηση γνώσεων και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η επιλογή των θεμάτων γίνεται με γνώμονα τα νεότερα δεδομένα και τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις των σημερινών εντατικολόγων και έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει όλη τη θεωρητική και την πρακτική γνώση που απαιτείται. Στην παρούσα εκπαιδευτική εκδήλωση καταξιωμένοι ομιλητές και ειδικοί στον τομέα του πολυτραυματία εγγυώνται την εκπλήρωση των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί.

Είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία σας καθώς και η ενεργή συμμετοχή σας θα συμβάλουν σημαντικά στην επιτυχία αυτής της εκπαιδευτικής εκδήλωσης.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 

Αναστασία Κοτανίδου

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας